Tag: порнографија

Ана Фрицханд во Утрински брифинг говори за „Јавна соба“ и за општествените аномалии Погледни видео
Фрицханд: „Јавна соба“ на Телеграм не е нешто што не можеше да се очекува

Дамјан Варошлија

јануари 30, 2020

2643

Скандалозно. Она што можеше да се прочита по весниците и порталите кои пишуваа на тема „Јавна соба“ не било нешто што не можело да се очекува.

Погледни видео
image Погледни видео
Змијанац: Општ пад на моралните и семејните вредности

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

367

Општ пад на моралните вредности и губење на семејните вредности. Губење на контакт и комуникација на родителите со децата и една слика како фу

Погледни видео