Tag: попова шапка

image Погледни видео
Мето Чилиманов за УБ: На Шапка идеални услови за комбинацијата планинарање со скијање

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

708

– Сончево без многу ветар. Патеките за скијање не се сосема поготвени, но природата е фантастична. Јас како човек кој што скија и на други па

Погледни видео