Tag: положани

image Погледни видео
Положани за УБ: Во Собранието седат импотентни политички преставници на Албанците

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

2322

Во Собранието е доставена инцијатива за укинување на законот за лустрација. Партијата ДУИ го услови нивниот глас со обесштетување на политич

Погледни видео