Tag: пожар

image Погледни видео
Скопски агол: Единствениот дипломиран оџачар во Македонија е Јасмина – жена која ја подига професијата на високо ниво

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

2883

Кога сфатив дека Македонија нема оџачар, туку неколку фирми со сомнителна стручност, решив да ја подигнам професијата на ниво кое ќе биде пост

Погледни видео
image Погледни видео
Светот во 2019 година: Природни катастрофи и воено-политички тензии

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

579

Екстремни температури, силни ветришта и разорни земјотреси оваа година ги предизвикаа некои од најсмртоносните несреќи. Од Бахамите, преку А

Погледни видео