Tag: пожари

image Погледни видео
Скопски агол: Единствениот дипломиран оџачар во Македонија е Јасмина – жена која ја подига професијата на високо ниво

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

2197

Кога сфатив дека Македонија нема оџачар, туку неколку фирми со сомнителна стручност, решив да ја подигнам професијата на ниво кое ќе биде пост

Погледни видео
image Погледни видео
Симоновски од Пожарна за Скопски агол: Несовесни граѓани и покрај апелите не ги чистат своите оџаци

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

2201

Оваа година имаме зголемен број на запалени автомобили и возила. Се случуваат пожари и од неисчистени оџаци. Последниве две години ја водиме с

Погледни видео