Tag: пм

image Погледни видео
Таравари: Загадувањето на Гостивар е петпати помало, едниот апарат е расипан

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2396

– За среќа во во Гостивар имаме повеќе мерачи за загадување на воздух. Едниот е оној што покажува 982 пм кој е околу 1.000 метри до општинската з

Погледни видео