Tag: плодност

image Погледни видео
„Не постои стерилност, туку неплодност која може медицински да се третира“

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

1450

Доколку ниту еден од потенцијалните родители нема здравствен проблем, при нормален сексуален однос, една година е доволна за забременување. Д

Погледни видео
image Погледни видео
4
Др. Трпчевски за УБ: Породувањето во вода има предност во однос на „сувото“ раѓање

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

1494

„Интересот за вонтелесното оплодување расте. Тоа е резултат на нашиот успех. Задоволството на пациентите се пренесува. Со оглед на местополо

Погледни видео