Tag: петар андоновски

image Погледни видео
Петар Андоновски: Министерството за култура нема критериуми кога ги доделува средствата за издаваштво

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 17, 2020

4272

Петар Андоновски е млад писател, добитник на наградата „Роман на годината“ (2016) кој реагира на начинот и висината на средствата што ги доделу

Погледни видео