Tag: пдт

image Погледни видео
6
Ибрахим за УБ: Кога беше најтешко заедно со СДСМ го спасивме општеството од еден режим

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

312

– Кога беше најтешко на државата ние заедно делувавме со СДСМ и нашето општество го спасивме од еден режим. – Не верувам дека ќе имаме про

Погледни видео