Tag: паркинзи

image Погледни видео
Богоев за УБ: Карпошани ќе одлучуваат „за“ зонско паркирање

Дамјан Варошлија

јануари 27, 2020

3273

– Иницијативата за зонско паркирање дојде од граѓаните на Карпош 1 и Карпош 2 . Повеќе стотици потписи дојдоа до мене а исто така има испрате

Погледни видео
image Погледни видео
Кичевски: ПОЦ во чекор со светките стандарди

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

431

– Одржувањето на јавната чистота преку селективното одложување отпад, собирањето и неговото рециклирање е од големо значење за обезбедува

Погледни видео