Tag: пари

image Погледни видео
Дополнителни пари за дополнителни часови на наставниците

Виктор Теофиловски

октомври 1, 2020

272

Погледни видео
image Погледни видео
Ќе ги лимитираме износите за трошење на министрите

Виктор Теофиловски

септември 18, 2020

6761

Погледни видео
Лончар-Велкова Погледни видео
Лончар-Велкова: Ни недостига култура и едукација за одржлива потрошувачка

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 3, 2020

1383

Европската правна рамка е во голема мера имплементирана во Македонија. Сепак кога се работи за заштита на животната средина преку потрошувач

Погледни видео
image Погледни видео
Петрески: Без државни стратегии, без разлика кој е на власт, граѓаните не можат да планираат долгорочно

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 31, 2020

3284

Не се изненадувачки резултатите од најновото истражување за јавната перцепција на „Finance think“ кои покажуваат дека граѓаните посакуваат функц

Погледни видео