Tag: палење контејнери

image Погледни видео
Скопски агол: Алармантно – продолжува палењето контејнери во главниот град

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

1190

Не можеме да одговориме кои се причините за палањето на контејнерите и кантите за отпад, бидејќи не ги знаеме сторителите и шти ги наведува на

Погледни видео