Tag: палестина

image Погледни видео
Андоновиќ: Планот за Блискиот Исток на Трамп иницијална каписла за нов конфликт помеѓу Евреите и Арапите

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 29, 2020

3445

Мировниот договор на Трамп им дава историска шанса на Палестинците да добијат своја држава. Со ова би се решил повеќедеценскиот спор меѓу Изр

Погледни видео