Tag: пакомак

image Погледни видео
Ивановски за УБ: Досегашниот економски модел генерира економски раст, но притоа еколошки загадува – нужна е промена

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

3013

Одамна отпадот во светот не е загуба, напротив станува вносен бизнис. Светото се соочува со две контраверзи на својот развој. Затоа во Давос се

Погледни видео