Tag: пазар

image Погледни видео
Димковски: Увезениот тутун воопшто не влијае врз цената на домашниот

Дамјан Варошлија

февруари 5, 2020

2893

Продолжува говорот на нетолеранција и несфаќање на функцијата министер во техничката влада. Не е изоставено и министерството за земјоделие.

Погледни видео
image Погледни видео
Деспотовски: Целта е Фондот за иновации од државен да стане инвестициски фонд по примерот на Израел

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

607

Над две децении во државава се зборуваше за поддршка на мали и средни претпријатија, но само зборувавме. Ние решивме нешто да направиме и зато

Погледни видео