Tag: павловски

image Погледни видео
Арсовска и Павловски за УБ: Владеее хаос во културата, мора да ги оствариме своите права

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

767

„Владеее хаос во културата, мора да ги оствариме своите права, ова не е борба за поголеми плати, ова е борба за регулирање на нашите права“, е е

Погледни видео