Tag: оџак

image Погледни видео
Скопски агол: Единствениот дипломиран оџачар во Македонија е Јасмина – жена која ја подига професијата на високо ниво

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

2880

Кога сфатив дека Македонија нема оџачар, туку неколку фирми со сомнителна стручност, решив да ја подигнам професијата на ниво кое ќе биде пост

Погледни видео