Tag: отпад

image Погледни видео
Морачанин: Имаме голем напредок, но кадрите кои што вршат инспекции се недоволно стручни

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

606

По поканата јавно презентирана од страна на СДСМ, ЦО на ДОМ одлучи да разговара и по преговорите да го информираме ЦО за да ја донесеме конечна

Погледни видео
image Погледни видео
Танасоски за УБ: Не влегува опасен отпад

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2491

– Царинската декларација, товарниот лист е клучно за цариникот. Во систем се одлучува на каков канал ќе оди. За одреден вид на стоки како што

Погледни видео
image Погледни видео
Голубовска за УБ: Царината е корумпирана, секаков отпад може да влезе во земјава

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1907

Европските ревизори јасно кажаа колку се фрапантни бројките, но нашиот системски проблем е што немаме податоци на локално ниво, ние не знаеме

Погледни видео