Tag: откуп на тутун

image Погледни видео
Димковски: Увезениот тутун воопшто не влијае врз цената на домашниот

Дамјан Варошлија

февруари 5, 2020

2893

Продолжува говорот на нетолеранција и несфаќање на функцијата министер во техничката влада. Не е изоставено и министерството за земјоделие.

Погледни видео