Tag: отворено општество

image Погледни видео
2
Каранфиловска за УБ: Напорна, но и успешна година

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

178

Минатата година беше прилично напорна, но и успешна која што бараше поинакви капацитети за разлика од она што сме го имале во декадата претход

Погледни видео