Tag: ота

image Погледни видео
Локвенец за УБ: Апсурден е предлогот на опозицијата да се намалат ингеренциите на Комисијата за надзор врз следење на комуникациите

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

899

– Во овој момент законот кој е во функција предвидува претставка и секој граѓанин како сомнеж за незаконско следење на неговите комуникаци

Погледни видео
image Погледни видео
Локвенец за УБ: Лицемериeто на ВМРО-ДПМНЕ го блокира Законот за одбрана

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

546

Овој закон за одбрана кој го имаме во Собранието е закон кој го усогласува нашето за конодавтство спрема конституцијата на НАТО алијансата. Г

Погледни видео
image Погледни видео
Спасовски: Незаконското снимање и прислушување мора да биде прекинато

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

331

Прашан за легалитетот, но и за се почестата појава на снимања од страна на големите компании, Спасовски вели дека тоа кој кого прислушува, дали

Погледни видео