Tag: оскар

image Погледни видео
Сунчица Уневска: „Медена земја“ и Атиџе ги освојуваат луѓето со својата позитивна порака, треба да ни бидат пример

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 20, 2020

883

Универзалната порака на документарниот филм „Медена земја“ и Атиџе пренесуваат важна и универзална позитивна порака, која ја разбираат луѓ

Погледни видео