Tag: ориѓански

image Погледни видео
Ориѓански за УБ: Во Албанија ќе презентирам современа и традиционална македонска култура

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

377

За некои 40 дена ќе треба да се отселам од Македонија и следниве четири години со живот и работа ќе треба да ги поминам во Албанија. Мојата задач

Погледни видео