Tag: општина

image Погледни видео
Делење флаери за заштита од Ковид-19 во општина Карпош

Виктор Теофиловски

август 27, 2020

451

Погледни видео
image Погледни видео
Скопски агол на УБ: Привршува изградбата на корзото во Ѓорче

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2593

– Идејата да се гради корзо во Ѓорче Петров е ветена во предизборна кампања. Повозрасните граѓани на Ѓорче ќе се сетат дека овде (Ѓорче Петр

Погледни видео