Tag: општина центар

image Погледни видео
Трајковска за УБ: Поразително е што дел од граѓаните сакаат да гледаат во дневната на комшијата – свеста е на најниско ниво

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

3283

– За жал шокантна е информацијата и не можам да верувам дека толку сме го намалиле значењето на јавниот интерес во нашиот секојдневен живот

Погледни видео
image Погледни видео
Богдановиќ за УБ: Ред околу Зелениот пазар мора да има

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1851

Менувањето на ценовната политика е само изговор за овие протести. Пред неколку месеци започнавме акција со комуналните инспектори околу злоу

Погледни видео
image Погледни видео
Кичевски: ПОЦ во чекор со светките стандарди

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

433

– Одржувањето на јавната чистота преку селективното одложување отпад, собирањето и неговото рециклирање е од големо значење за обезбедува

Погледни видео