Ознака: Оливер Спасовски

image Погледни видео
Спасовски за УБ: Не е зголемен криминалот, туку транспарентноста на МВР

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

450

Крупните криминални гонења се должат на активноста на службите, а одекот во јавност се должи на нашата заложба да бидеме транспаренти. На праш

Погледни видео
image Погледни видео
Спасовски: Незаконското снимање и прислушување мора да биде прекинато

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

431

Прашан за легалитетот, но и за се почестата појава на снимања од страна на големите компании, Спасовски вели дека тоа кој кого прислушува, дали

Погледни видео
image Погледни видео
Спасовски за УБ: Како граѓанин навреден сум од одлуките на обвинителството

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

390

Како граѓанин навреден сум од одлуките на обвинителството. Ние можеме да правиме каква сакаме реформа, но таа треба прво да се случи во нашиот

Погледни видео
image Погледни видео
Оливер Спасовски за УБ: Влез во НАТО, па избори

Дамјан Варошлија

декември 25, 2019

456

„Се уште немаме одлучено кој ќе биде технички премиер. Кон крајот на неделата ќе имаме состаноци“, изјави за Утрински брифинг министерот за в

Погледни видео