Tag: нов закон

image Погледни видео
УБ тема: Како до подобра уредба која ќе стимулира купување на нови автомобили

Дамјан Варошлија

јануари 23, 2020

2865

Структурата на возилата кои што се во нашата земја е исклучително лоша. Староста е некаде околу 19 години. Во тој дел имаме огромен процент на д

Погледни видео