Tag: нова година

image Погледни видео
6
Каде политичарите ќе ја дочекаат Нова година

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

401

Блерим Река, кандидат за претседател на изборите во 2019, Новата година ќе ја дочека дома, како што вели, оваа вечер ја поминува како и секогаш со

Погледни видео