Tag: нина ангеловска

image Погледни видео
Ангеловска за Утрински брифинг: Македонија ќе понуди нова еврообврзница за старите долгови

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

274

– Во однос на домашното задолжување – државните хартии од вредност кои што доспеваат се запишуваат по значително пониски стапки, односн

Погледни видео
image Погледни видео
Ангеловска за УБ: Го стабилизиравме Пензискиот фонд – една од клучните алки за нашата економија

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

247

– Приходите од придонесите во претходната година пораснаа за 10 проценти, што е резултат не само на оние 0,4 проценти кои што се слеваат во пен

Погледни видео
image Погледни видео
Ангеловска за УБ: Со транспарентноста овозможивме граѓаните да можат да следат каде се троши секој денар

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

215

Откако сум дојдена на фунцијата вратите за јавноста се значително отворени. Граѓаните треба да знаат каде оди секој денар. Ги отворивме за пре

Погледни видео