Tag: никола јанкуловски

image Погледни видео
Јанкуловски за УБ: На секој вработен му е загарантирано правото да се организира во синдикат – тоа право не треба да се одземе

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3342

Секако дека ќе одговорам на неоснованите напади и обвинувања на доскорешната претседателка на Независниот академски синдикат, проф. Маја Сте

Погледни видео