Tag: Никола Наумовски

image Погледни видео
Никола Наумовски: Зголемен е буџетот за култура на градските институции, не и за независната култура

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 30, 2020

328

По објавувањето на резултатите од конкурсот за проекти од областа на културата на Град Скопје, на кој се поддржани 237 независни проекти со око

Погледни видео