Tag: нер

image Погледни видео
Реџепи за УБ: Субвенциониран и поевтин гас за секое семејство

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1850

Оваа Влада е фокусирана да донесе гас до секое семејство. Но не само да го донесе, туку и тој да биде поевтин. Сметам дека се направени и создаде

Погледни видео