Tag: неда арнериќ

image Погледни видео
2
Илиев за УБ: Со Неда Арнериќ последен пат се сретнавме во Битола, многу се изненади кога ме виде

Дамјан Варошлија

јануари 13, 2020

282

Познатиот театарски и филмски актер, Диме Илиев се потсети на последната средба со Неда Арнериќ и снимањето на филмот „Исправи се Делфина“, в

Погледни видео