Tag: награда

image Погледни видео
Сара Климоска: Сонував да играм со Весна Тривалиќ и во „Сенки над Балканот“ тоа ми се оствари

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 18, 2020

3986

Актерката Сара Климовска е добитничка на наградата „Златна рамка“ за најдобар актер на годината што ја доделува Друштвото на филмските рабо

Погледни видео
image Погледни видео
Петар Андоновски: Министерството за култура нема критериуми кога ги доделува средствата за издаваштво

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 17, 2020

4341

Петар Андоновски е млад писател, добитник на наградата „Роман на годината“ (2016) кој реагира на начинот и висината на средствата што ги доделу

Погледни видео