Tag: музика

image Погледни видео
Јованчевски за УБ: Во три дена на едно место – музика, книжевност, филм, театар

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

1773

Во три дена на едно место – музика, книжевност, филм, театар. Ние произлегуваме од доменот на издаваштвото и стожерен ни е тој мал јануарски

Погледни видео