Tag: музеј на современа уметност

image Погледни видео
4
Тихомир Топузовски: Постхуманизмот е во фокусот на најновиот број на списанието „Големото стакло“ на МСУ

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 6, 2020

426

За најновиот број на списанието за современа уметност, култура и теорија „Големото стакло“ во „Утрински брифинг“ зборуваше главниот уредн

Погледни видео