Tag: млади

image Погледни видео
Јаулевски за УБ: ВМРО-ДПМНЕ е партија која дава големи шанси на младите

Дамјан Варошлија

февруари 19, 2020

2408

– Што се однесува до младите во ВМРО-ДПМНЕ треба да имаме поинаков пристап од во рамки и на партијат аи општеството со цел нанадминување на

Погледни видео
image Погледни видео
Мартиноска: Во образованието недостасуваат културата и уметноста, младите треба да градат вкус и критичко размислување

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 19, 2020

2881

Институтот за македонска литература, на 20 февруари ќе го промовира зборникот текстови „Културата на распродажба“ од повеќе автори, уреднико

Погледни видео
млади Погледни видео
Младите од Македонија и Грција заеднички против предрасудите и стереотипите

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

4085

Отворање на канцеларии за младинска соработка помеѓу Македонија и Република Грција. Што точно ќе можат младите да направат преку овие канцел

Погледни видео
image Погледни видео
Димова за УБ: Да го поттикнеме потенцијалот што се наоѓа во младите

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

408

„Поминавме напорна година. Оваа година ќе правиме национална стратегија за интернационализација. Искористеноста на средства во Националнат

Погледни видео
image Погледни видео
Многубројни „каревци“ свират во познати бендови

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

404

Гимназијата „Никола Карев“ ги промовираше училницата за проби и новите музички инструменти наменети за наставни активности, кои ќе бидат до

Погледни видео