Tag: младинска политика

image Погледни видео
Туфегџиќ за УБ: Со новиот закон младите ефикасно вклучени во сите институции

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

2015

Со 69 гласа „За“ и 1 „против“ македонското Собрание вчера го изгласа Законот за младинско учество и младински политики кој треба да донесе по

Погледни видео