Tag: мишко иванов

image Погледни видео
6
Камера во дом на политичар – преседан во македонската медиумска реалност: Гостин во УБ Мишко Иванов

Дамјан Варошлија

јануари 9, 2020

309

„Имавме идеја да влеземе во домовите на премиерот, на претседателот на Собранието и на претседателот на државата и кај претседателот на опоз

Погледни видео