Tag: министесрство за финансии

image Погледни видео
Симоновска за УБ: Оваа година следуваат 703 милиони евра отплата на долгови

Дамјан Варошлија

јануари 21, 2020

3176

Вкупното задолжување на државата со досегашните 6 еврообврзници достигнува 1,7 милијарди евра задолженост кај странските кредитори. Стигнува

Погледни видео