Tag: министер за земјоделие

image Погледни видео
Димковски: Увезениот тутун воопшто не влијае врз цената на домашниот

Дамјан Варошлија

февруари 5, 2020

2632

Предмет на преписките на министерот Димковски и заменикот Цветан Трипуновски е откупот на тутунот. Се направи фама дека тутунот кој што се ув

Погледни видео