Tag: министерство за правда

image Погледни видео
Ристовски за УБ: Притвор за обвинетите кои се на слобода, а ги одолговлекуваат случаите

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

367

Заменик-министерот за правда, Оливер Ристовски, зборувајќи за предизвиците во судството , каде што се одолговлекуваат разрешниците на започн

Погледни видео