Tag: миа

image Погледни видео
Антоновски: Направивме реформи, МИА работи според сите новинарски стандарди

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

629

– Задоволни сме од она што го направивме во овие две и пол години. Направивме реформа во квалитет и во квантитет. Оставени сме да работиме сп

Погледни видео