Tag: мерка притвор

image Погледни видео
Тема во УБ: Мерка притвор и нејзината можна злоупотреба

Дамјан Варошлија

февруари 12, 2020

311

Премиерот во оставка Заев во декември 2017 година ќе изјави: Треба казна во правосудството за секој што згрешил пред законот и апелирам да се по

Погледни видео