Tag: мегзит

image Погледни видео
Брегзитот заменет со Мегзит

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

384

Криза во кралското семејство. Според братинските таблоиди Меган го наговорила Хари да се отселат привремено за Канада. Меган Маркл е во Канад

Погледни видео