Tag: мачо

image Погледни видео
Милошевска во УБ: Ова е сѐ уште мачо општество, мора да го искорениме балканското

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

2525

Претстедателката на здружението „Женска акција“ Драгица Милошевска смета дека системот потфрлува кога се во прашање правото на здравствен

Погледни видео