Tag: маркети

image Погледни видео
Македонските потрошувачи главно се водат по цените во маркетите

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

515

Трета година по ред, истражувањето на агенцијата Инсајдер ИТ, за преференциите на граѓаните за користење на услугите на маркетите во државата

Погледни видео