Tag: маричиќ

image Погледни видео
Маричиќ контра Андоновски: Помалку политика во изборот на ЈО

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

1995

Вархеји започнува абмициозно со јасна цел и план е заклучок на двајцата соговорници во Утрински брифинг, Стефан Андоновски советник за надво

Погледни видео