Tag: максим димитриевски

image Погледни видео
8
Максим Димитриевски за УБ: Кумановчани се задоволни од нашата работа, но секогаш може подобро

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

216

500 години од постоење на градот, 100 години од формирање на Комунистичка Партија, 90 години формирање на ракометен клуб, се само дел од настаните

Погледни видео