Tag: маглешов

image Погледни видео
Седма сила: Закон за ЈО – дебатите продолжуваат, времето истекува

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

4204

Закон за ЈО –  времето истекува, дебатите продолжуваат, но без посебен резултат. Уште еден обид да се направи компромис помеѓу политич

Погледни видео
image Погледни видео
Маглешов за УБ: Естрадниот елемент не смее да биде суштината на известувањето од судниците

Дамјан Варошлија

јануари 15, 2020

933

Одговорот не може да биде едноставен, односно дека е на линија што очекува јавноста да прочита. Медиумите се тие кои што ја генерираат публика

Погледни видео